Agenda
15.10.2022.
 08:30
Registration @ Main Conference Room |  60 min
 09:30
Welcome from Bosnia Agile @ Main Conference Room |  5 min
 09:35
Welcome from Platinum Sponsors @ Main Conference Room |  40 min
 10:15
Speaker Pitches - Each speaker gets 30 seconds to tell the audience why they need to attend their session @ Main Conference Room |  10 min
 11:50
Lunch and Networking @ Restaurant |  160 min
 14:30
Coffee break @ Restaurant |  15 min
 15:30
ALO Neuroscience and Agile Leadership (Edina Torić) @ Main Conference Room |  45 min
 16:15
AA Responding to Change in Digital Era (Kreshnik Halili) @ Main Conference Room |  45 min
 17:00
Retrospective and Closing Notes Bosnia Agile @ Main Conference Room |  20 min
AA Agile Adoption / Transformation
ABS Agile Beyond Software
RAS Real Agile Stories
ALO Leadership and Organization
SD Software Development